De magie van goudsmeden

Van plaat en draad een sieraad creëren

Zagen, solderen, vijlen, schuren, polijsten

Ambacht 

Creativiteit

Geduld

Kunstzinnigheid

Goudsmeden is een heerlijk vak waar ik al heel veel jaren ontzettend veel plezier aan beleef.

 

Alleen in goud en zilver? Nee hoor, ik gebruik ook andere materialen. Maar er is geen metaal wat zo fijn hamert als zilver, er is geen metaal wat zo'n betoverende glans heeft als goud.

 

Leuk dat je mijn site bezoekt!

Mijn naam is Carla Snippe, het diploma goudsmeden heb ik aan de Vakschool Schoonhoven behaald. Ik heb een winkel gehad en een atelier, ik heb les gegeven aan particulieren en heb in Nederland en in Frankrijk gewerkt. Sinds 2020 woon en werk ik in Friesland.

Als goudsmid kan ik het verhaal van de klant omzetten in een persoonlijk sieraad, ik vind dat heerlijk om te doen. Luisteren naar wat de klant vertelt of vraagt en samen tot een ontwerp komen.

 

Heb je belangstelling voor één van de sieraden, wil je wat speciaals laten maken of wil je meer informatie dan kan je mij bellen 06 22930013 of mailen

Bij verkoop worden de sieraden gratis aangetekend verstuurd met track en trace en verpakt in een mooie geschenkverpakking.

Je hebt het recht binnen 7 dagen na ontvangst af te zien van de koop en het sieraad retour te sturen. Na onbeschadigde ontvangst krijg je je geld direct retour.

 

I.v.m. privacy bij het uitzoeken van een sieraad of het bespreken van een opdracht is mijn atelier alleen op afspraak geopend, wat ik nu i.v.m. de veiligheid rondom corona nog eens extra fijn vind voor de klant en voor mij. 

 

 

Veel plezier met het doornemen van mijn site,

 

Carla Snippe, goudsmid